perjantai 11. elokuuta 2006

HELSINKI, Tennispalatsi (Aki+AH -unplugged, Back 2 School)

Aki Tykki: Ensimmäinen Happoradion duo-keikka ikinä, paikkana elokuvateatterin aula ja tapahtumana joku ”Takas kouluun vaikka miten vituttas” -tyyppinen ratkaisu. Jännitti sen verran että piti oikein Haapasalon kanssa vähän treenata etukäteen! Lähinnä siis kokeiltiin että mitkä biisit me saadaan toimimaan tuolleensa ihan vaan kahestaan akustisilla kitaroilla ja mitkä ei. Ennakkoaavistuksistamme huolimatta mm. HC-sää saatiin rullaamaan aika hyvin ihan noinkin! Jeejee. Yhet kaljat piti silti juoda ennen keikkapaikalle menoa, että vähän ees rentouduttiin.

Yllättävän vähän oli väkeä Tennispalatsissa meitä (tai muita) kahtomassa, mutta ehkäpä juuri sen verran että soittaminen oli oikein mukavaa. Normiyleisön lisäksi paikalla oli pari jamppaa Popgeeltä (isoherra Matti ja myyjämyyrä Sami) puolisoineen sekä mm. Ile Vainio joka kävi kehumassa Tavikset-kappaletta. Hauskaa!

Keikan jälkeen mentiin sitten keikkamyyjien yms. ystävien kanssa Tennarin vastapäiselle terassille juomaan kaljaa ja sepäs oli kivaa. Illalla oli sitten vielä Poor Seamuksen keikkaa ja muuta häslinkiä, mutta ne on jo toisia tarinoita ne.


Akustisesti duo-pohjalta raavimme:

01 hc-sää
02 linnusta sammakoksi
03 sinä
04 tavikset
05 pois kalliosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti