torstai 11. toukokuuta 2006

KUOPIO, Henry's Pub

Aki Tykki: Torstai-illan Kuopion keikka ei ollut varsinainen yleisömenestys, mutta muutoin meininki oli kyllä mitä parhainta! Jännitti vaan niin pirusti kun oli semmonen tsekkailumeininki yleisöllä. Vaan eipä tuota soitantaa tarvinnu hävetä, oltiin sen verran hyvässä kuosissa tällä kertaa. Jostain syystä päätettiin vetää encore-biisit putkeen poistumatta välillä lavalta, ja niin siinä sitten kävi että kun muka oikeesti lopetettiin, yleisö vaati meidät vielä lavalle. Ja kivaahan se oli.

Keikan jälkeen yritettiin olla nauttimatta liikaa takahuoneen antimista kun oli seuraavana päivänä luvassa NRJ in the park -keikka Tampereella (josta pari biisiä tulisi oikein telkkarista) ja vielä toinen veto Seinäjoella. Haapasalo tais naukkailla vähän enemmän kuin muut, mutta hyvin pysy mopo hallussa kuitenkin.

Kävin muuten Kuopion Sokoksella (tms.) kattelemassa solmioita yrittäen löytää semmosen mustakeltaraidallisen yksilön noin niin kuin levymme kansien hengessä. Varmaan 200 solmiota hiplasin läpi mutta ei löytyny sopivaa. Vaikka mitä vinoraitaisia väriyhdistelmiä löytyy vaan ei justiin semmosta oikeeta. Ylläri. Jos joku näkee jossain sellasen solmion, niin saapi ilmottaa miulle!

Ai niin ja Kuopion Hotelli Atlaksessa Markku esti jotain huumeveikkoja varastamasta receptionin kannettavaa tietokonetta. Sankariainesta! Saapi kertoa itse asiasta tarkemmin jos saa aikaiseksi.

Kuvia tältä keikalta!


Biisilista:

01. Palaset
02. Linnusta sammakoksi
03. HC-sää
04. Suru on
05. Tavikset
06. Pahoille teille
07. Sinä
08. Kaksi tarinaa
09. Älä huuda
10. Tanssi
11. Kaupunki täynnä ihmisiä

12. Pois Kalliosta
13. Meidän vene

14. Hitaasti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti