keskiviikko 10. toukokuuta 2006

JYVÄSKYLÄ, Kharma Lounge & Club

17:09
Aki Tykki: Tässäpä nakotetaan Pendolinossa matkalla kohti Jyväskylän Kharmaa. Edessä neljä päivää ja viisi keikkaa, eli tunnelma on jeppinen. Alkumatkan edessämme (mie ja Markku istutaan vierekkäin ja Haapasalo näyttää juntilta rivin toisella puolella uuden empeekolome-soittimensa kanssa) istu semmonen mallikappale (lue: nätti tyttö) joka kuulemma oli menossa Kauppakorkean pääsykokeisiin ja oli justiin ehkä pääsemässä johonkin mainokseen esiintymään. Ja se vielä kerto että sitä mainosta kuvataan jossain Lapissa viikon ajan ja siitä saa kuulemma niin paljon palkkaa, ettei koko kesänä tartteis muuta tehä. Voi vinde kun joillakin menee sitten hyvin. Niin ja siis ei se tätä kaikkea meille tietenkään kertonut vaan puhelimessa varmaan yhtä näteille ystävilleen. Olkaa ihmiset varovaisia kun puhutte junassa puhelimeen, mie saatan istua takana kuuntelemassa.


22:35
Aki Tykki: Jyväshotellin huoneessa 303 pojotetaan nyt. Soundcheck tehtiin ja käytiin syömistä ja blaablaa. Semmonen loistohomma oli Ali Baba –nimisessä ravintelissa että saatiin kukin sapuskaa 10:n euron edestä, ja pizzat makso vitosen! Eli pizzat ja kebabit otettiin, paitsi Markku kaks pizzaa. Se dieetistä siis. Samalla tehtiin leppoisa haastattelu johonkin lehteen. Ja kukaan ei oo juonu vielä mitään! Jatu rapsutti tuossa justiinsa meidän joululahjaks saamaa joulukalenteriarpaa ja äijä nyhti siitä kakskymppiä! Neljä voittoa oli yhessä lapussa! Kyllä tää meidän elämä on jännittävää. Jos tämä ilta ei tästä raisummaksi muutu, voipi loppua päiväkirja lyhyeen.


02:37
Markku DeFrost: Olipahan muuten hyvä keikka. Porukkaa oli ihan helvetisti vaikka oli keskiviikko! Hyvä, Jyväskylä. Koska olemme hyvällä tuulella aiomme tuhota bäkkäriviinat ja harrastaa gratzyä zegoilua läpi yön. Just tuli karpalomehut takahuoneeseen, vodkat meillä jo olikin!



Biisilista:

01. Palaset
02. Linnusta sammakoksi
03. HC-sää
04. Suru on
05. Tavikset
06. Pahoille teille
07. Sinä
08. Kaksi tarinaa
09. Hitaasti
10. Tanssi
11. Kaupunki täynnä ihmisiä

12. Pois Kalliosta
13. Meidän vene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti