sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

TURKU, Apollo Live Club

Viiden keikan putken viimeinen veto ja orkesteri vielä ainakin lähes täysipäinen! Mahtavaa! Samaa ei voida sanoa Rakkauden Tekniikkaryhmästä, tosin olivat hekin jo hivenen rauhoittuneet yöroudauksen "KHAA KHAA" -tunnelmista. Hieman.

Seitsemän tuntia jurnutettiin liian kuumassa linja-autossa halki Suomen, idästä länteen. Hivenen huolestuttavaa että ensimmäinen lämpimähkö kesäpäivä jo aiheutti sen että bussissa oli liian kuuma esim. nukkumista ajatellen. Mitähän se on sitten heinäkuussa jos ilmat on sitä sarjaa kuin viime vuonna? Tai no kyllähän me tiedämme mitä se on, viime kesänä matkustettiin yli 40 asteen lämpötilassa useampaan otteeseen. Ei hyvä.

    Lukija: Eikö teillä oo ilmastointia bussissa?
    Myö: On.
    Lukija: No miks siellä sitten on aina niin kuuma?
    Myö: Ei siellä aina ole. Talvella on helvetin kylymä.
    Lukija: Erikoista.
    Myö: Niin.

No turhaan mie tässä kitisen, ihan siedettävää se vielä oli. Kitisen paremmin sitten heinäkuussa, paitsi jos tulee sateinen ja kylmä kesä. Taikka kitisen mie sittenkin mutta eri syistä!

Turussa lepäiltiin taas kukin tahoillamme, ei ihmeellistä raportoitavaa. Ainakaan tälle palstalle kuuluvaa. Keikkapaikalle about normiaikaan eli joskus ennen yhtätoista ja meille entuudestaan tuntematon ravinteli näytti harmillisen tyhjältä. "Tänne saatana taas ketään tuu."

Mutta tuli sinne sitten!

Puoli yhden maissa yöllä noustiin lavalle ja keikkahan oli mitä huikein! Rakkautta ilmassa, sekä orkesteri että yleisö iloisella Rakkauden mielellä. Juuri näin! Soittomme ei kuulemma ollut ihan parasta A-tasoa (ei sillä että se ikinä olisi) mutta sillä ei ole nyt niin väliä, tunnelma korjaa soittovirheet! Ja kyllä se soitantakin sujui huomattavasti paremmin kuin monilla muilla viiden keikan putken viimeisillä keikoilla. Ettäs, Kulju, tiiät! Väännä sie vaan niitä nappuloita ja hymyile nätisti ni hyvä tullee!

Keikan jälkeen pikaiset tumut takahuoneessa ja sitten hotelliin nukkumaan. Seuraavana päivänä hengailin pitkän tovin Turkkusessa kun oli niin hyvä fiilis ja hieno ilmakin. Oi auvoa! Melkein harmittaa kun Rakkauden Kevätkiertue loppuu jo parin päivän päästä. Mutta vain melkein sillä siitä ei ole sitten kuin kuukausi(sh) niin päästään jo tahkoamaan Rakkauden Kesäkiertuetta. Jee!

    Setti:

    01 uhrille
    02 ihmisenpyörä
    03 sahattu oksa, poltettu silta
    04 ahmat tulevat
    05 itä-suomessa tuulee
    06 01:30 (elossa)
    07 hirsipuu
    08 tavikset
    09 pohtija
    10 sinä
    11 olette kauniita
    12 pelastaja
    13 che guevara
    ---
    14 umpisolmu
    15 puhu äänellä jonka kuulen
    16 pois kalliosta
    17 unelmia ja toimistohommia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti