perjantai 7. maaliskuuta 2014

07.03.2014 KOUVOLA, The House Of Rock [Loppuunmyyty]

Elefanttimarssi 2014 –kiertueen avaus.

16:31
Hotelli Cumulus


Aki Tykki: Kurkkuun koskee. Väsyttää. Jännittää. Haapasalo kuorsaa naapuripunkassa ja Cumuluksessa on rumat päiväpeitot. Pitäs nukkuu mut ei malta jotenki. 

Huippuu!

Vihdoinkin päästään alottamaan tämä meijän kuudennen levyn rundi, joka nimesi itse itsensä Elefanttimarssiksi. Kyllä tätä on jo odotettukin. Oikeastaan elokuusta 2012 lähtien, kun edellinen rundi päättyi Helsingin Circukseen. Siitä on siis jo aika kauan kun viimeksi ollaan julkisesti tällä lailla oikein tosissamme esiinnytty. Mitäs se nyt tekkee.. yli puoltoista vuotta. Hulluu.

Vähän on semmonen olo ku seisois rotkon päällä hatarista köysistä kyhätyllä sillalla. Että periaatteessa homma on hallussa mut yksikin tuulenpuuska tai virheaskel väärään suuntaan ja morjes.

No ei se oikeasti onneksi ihan niin ole. Ei tässä henki ole kyseessä. Ura vain.

Ollaan treenattu koko Elefantti–albumi johonkin kuosiin, mutta ei myö nyt hyvänen aika aleta koko levyä näillä keikoilla sentään kerralla raapia. Ehkä joskus jossain, muttei vielä tänä viikonloppuna Kouvola–Eura –akselilla. 

Vaikeita valintoja on täytynyt tehdä. Siis että soitetaanko Loistava tulevaisuus vai Rakkaus. Vai kenties molemmat ja mikäs sitten jää pois? Ja entäs Pois Kalliosta, vieläkö sitäki pittää? 

Ennustaminen on vaikeaa, mutta luulen että tänään soitamme yhdeksän biisiä Elefantilta. Aika hyvin sekin, miusta! Toivottavasti kouvolalaiset jaksaa kuunnella.

Jos minä nyt kuitenkin yrittäisin vähän uuvahtaa. Paitsi käyn kyllä tupakilla ensin.



12:13 (seuraavana päivänä)
Bussi Kvl–Eura


Keikka oli mitä mainioin! Kahdeksan maailmanensi-iltaa tuli mutta yleisö jaksoi hienosti kuunnella ja myö (ainakin melkein) osattiin soittaa ja laulaa ne. Oli ihan juhlaa, pitkästä aikaa. Kiitos, kouvolalaiset ja kouvolanmieliset!

Ja loppuunmyytykin tuo mainio rokkibaari oli, voi kerrassaan.

Hyppäsin viimeisen biisin aikana lavalta yleisön sekaan laulamaan. En tiedä mikä minuun meni. Aika usein olen moista muuvia harkinnut mutten vielä kertaakaan uskaltanut toteuttaa. Taisin potkaista jotain yleisön edustajaa siinä pomppiessani, toivottavasti ei käyny kehnommin.

Istun nyt ensimmäistä kertaa tässä bussissa. Olin hivenen ennakkoluuloinen kun tämä näyttää ulospäin aika sanoisinko... uskottavalta. Mutta täällä on selkeesti hyvä feng shui, mukava on istuu! 

Moni kakku päältä ruma.



Soitettu setti:

01 rakkaus on sotku [ensiesitys]
02 pimeäntaite [ensiesitys tässä muodossa]
03 elefantti [ensiesitys]
04 olette kauniita
05 hirsipuu
06 kuusi jalkaa kevätjäälle [ensiesitys tässä muodossa]
07 luonasi on linnani [ensiesitys]
08 sinä & hän
09 älä anna paskiaisten päättää [ensiesitys]
10 kaunis ihminen [ensiesitys]
11 puhu äänellä jonka kuulen
12 hiljaa niin kuin kuolleet
13 ahmat tulevat
14 ihmisenpyörä
15 pelastaja
---
16 loistava tulevaisuus [ensiesitys]
17 che guevara
18 pois kalliosta



Duckface–selfie, Ankkanaama–itsari. 

Konsertin jälkeen.

Encoret ja loppuunmyyty House of Rock.

Bongatut elefanttimarssit: 1/1
Kilometrilaskuri: 135

2 kommenttia:

  1. Saakohan täällä kommentoida? No kommentoin silti :) Ihanaa kun olette palanneet keikkailemaan! Ja uusi levykin kuulostaa hyvältä, oikein hyvältä. Toivottavasti itsekin kuulen livevetona Kuusi jalkaa kevätjäällä, sillä se on upea biisi levyltä kuunneltuna. En edes uskalla kuvitella miten hienolta se kuulostaa livenä!

    Hyvää keikkaa tälle illalle ja Tampereella nähdään! JEI!

    VastaaPoista