perjantai 22. huhtikuuta 2011

SAVONLINNA, Seurahuone

Nilsiästä lähdettiin Savonlinnan suuntaan ennen kahta leppoisan tunnelman vallitessa. Niin leppoisan, että sekä Kulju että mie ostettiin matkalta arkilliset kimaltelevia rakkausaiheisia tarroja ja koristeltiin niillä asioita. Tai lähinnä Kulju koristeli. Hän kun on niin näppärä sormistaan, minä olen enämpi ajattelijaluonne.

Kahden keikan jälkeen on jo sen verran höveli olo että tuli siinä matkankin aikana mieleen että on tämä sentäs aika kivaa hommaa tämä meijän kouhotus. Taidamme olla pulskia onnenmyyriä! Vai pitäisikö sanoa rakkaudenmyyriä. Älkääkä urputtako että se pitäisi kirjoittaa erikseen.

Seurahuoneella piettiin jopa vähän soundcheckin tynkää, tai lähinnä treenattiin yhtä rallia niin että meillä ois mahollisuus taas soittaa sitä tässä viimesillä keikoilla. Markku ei tosin ollut paikalla, Rakkauden Rumpupatteristoa paukutti Rakkauden Santeri. Päätettiin ettei Savonlinnassa vielä ainakaan sitä soitella.

Lukija: Mikä se biisi oli minkä treenasitte Savonlinnassa?Myö: En kerro ku en tiiä soitetaanko sitä vai nou. Ei mikkään radikaali valinta kuitenkaan.Lukija: *Itkupotkuraivari*Myö: Ok.


Takahuonetiloihin viinisammioiden äärelle siirryttiin kymmeneltä illalla. Perus. Parit punkut siinä nautittiin ja rohkenin jopa pitkästä aikaa ottamaan pari lasillista Jaloviinaa energiajuomalla höystettynä kun jotenkin ramas. Hyvin onnistui nesteytys, oli ihan älyttömän mukavaa keikalla! Ilmassa oli rakkautta, käsiä ja huutoa, eli kaikkea mitä rokkikeikalla kuuluu ollakin. Kiitos, savonlinnalaiset.

Olin tehny oikein kotitehtäviäkin ja selvittäny minkä niminen uimahalli Savonlinnasta löytyy. Tiiä sitten huomasiko sitä kukaan, ainakin kuvittelin kuulevani jonkun kannustavan äännähdyksen siinä kohtaa.

Keikan jälkeen valvottiin Jatun ja Haapasalon kanssa aamukuuteen leppoisissa merkeissä.

On tämä sentäs aika kivaa hommaa tämä meijän kouhotus.

    Setti:

    01 uhrille
    02 ihmisenpyörä
    03 sahattu oksa, poltettu silta
    04 ahmat tulevat
    05 itä-suomessa tuulee
    06 hc-sää
    07 01:30 (elossa)
    08 hirsipuu
    09 tavikset
    10 pohtija
    11 sinä
    12 olette kauniita
    13 pelastaja
    14 che guevara
    ---
    15 puhu äänellä jonka kuulen
    16 pois kalliosta
    17 unelmia ja toimistohommia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti