perjantai 14. maaliskuuta 2014

14.03.2014 TAMPERE, Yo–talo [Loppuunmyyty]

Aki Tykki:

Tampereen Yo–talolle vietiin soittopelit ja muut vermeet valmiuteen jo edellisenä iltana matkalla Turkuun. Baltic Princess kun tulee satamaan vasta illalla 19:15 ni siitä ei ois millään kerenny Tampereelle laittamaan ryjiä pystyyn.

Ilman soundcheckiä loppuunmyydyn klubin lavalle nouseminen olisi saattanut jotenkin vähän hermostuttaa, mutta ei! Liekö laivalta jäänyt sen verran letkeä "me selviämme kaikesta" –momentum, että oli jotenkin tosi hyvä fiilis mikrofoniin tarttuessa. Sellanen itsevarma olo on tosi hyvä lähtökohta illalle, vaatii sitten jo tosi paljon jottain teknistä häpiää että ilta menis pipariksi.

Ja helevetin hienostihan se menikin. Onnistuin taas anti–jinxaamaan Luonasi on linnani –kappaleen laulun. Siis manasin etukäteen että en ossaa vielä tätä tekstiä oikein kunnolla että saas nähhä kuinka käy. About samat sanat sanoin Elefanttimarssin avauskeikalla Kouvolassa, ja näillä kahdella keikalla olen ne sanat sitten muistanutkin. Noilla kahdella muulla ne meni takelteluks.

Kokeilkaas joskus tota anti–jinxausta. Toimiva konsepti elämän solmukohtiin!

Keikan jälkeen bäkkärille hiipiessä oli itselläni tunnelma katossa, joten olin hitusen yllättynyt kun orkesterin muut kolme jäsentä olivat apeina. Kuulemma oli ihan paska keikka. Häh? Oltiinko myö samalla keikalla etes?

Sittemmin asenteensa vähän lieventyivät kun palaute oli positiivista paitsi yleisön, myös tekniikkaryhmän puolelta. Ne on jänniä juttuja noi. Muilla oli ollu kuunteluissa jotain häikkää, siis eivät kuulleet oikein omaa soitantaansa tai yleissoundi oli jotenkin kalvakka. Sellanen vaikuttaa aina siihen omaan olotilaan ihan pirusti. Miulla oli ihan hyvä kuuntelu ja siks ei jääny mikään kaivelemaan!

Olin järjestänyt itselleni kyydin Helsinkiin keikan jälkeen vähän niin kuin blokatakseni dokailun. Muutoin oli ihan hyvä ajatus, mutta join vajaan pullollisen punkkua siinä keikkafiiliksissä kotimatkalla. Well played, sir? Oon mieki urpo.

Toinen loppuunmyyty keikka jo Elefanttimarssilla. Huikeeta!



Soitettu setti:

01 rakkaus on sotku
02 pimeäntaite
03 olette kauniita
04 hirsipuu
05 loistava tulevaisuus
06 kuusi jalkaa kevätjäälle
07 rakkaus
08 sinä & hän
09 luonasi on linnani
10 kaunis ihminen
11 puhu äänellä jonka kuulen
12 hiljaa niin kuin kuolleet
13 ahmat tulevat
14 ihmisenpyörä
15 pelastaja
---
16 elefantti
17 che guevara
18 pois kalliosta



Tämmönen fanilahja tuli. Myöki rakastetaan Italiaa!


Raikastus & virkistys.


On se aina hiennoo!


Yöllä kottiin lumipyryssä.


Bongatut elefanttimarssit: 3/4
Kilometrilaskuri: 1321

6 kommenttia:

  1. Onneks oli lippu etukäteen ostettu, muuten olis tälle yhdelle pienelle elefantille tullut paha mieli ja pitkäksi aikaa..! Mutta mielettömän hyvän keikan veditte, sanon minä! Ja settilista oli täydellinen, kaunis ihminen soi upeasti <3 Aki, susta kyllä välittyi se hyvä fiilis koko yleisölle ja muutenkin tuli kyllä sellanen olo että siinä on mies joka tykkää siitä mitä tekee:3 Tuhannet kiitokset vielä upeesta keikasta teille kaikille!

    VastaaPoista
  2. Ois ihanaa päästä keikoille mutta kaikki on vaa "vanhuksille". :(
    Johtuuko vaan siitä että oon kännykällä, vai eikö täällä voi liittyä lukijaksi? Ootte ihania, puss och kram ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa kesällä ees johonki festareille sit. Tai Lahden Finlandia–klubille 19.4.?

      Poista
    2. Ja varmaan johtui kännykästä, ettei seuraaminen onnistunut!

      Poista
  3. Kiitos aivan mahtavasta keikasta Tampereella! Ootte huippubändi ja uusi levy on aivan erinomainen. Täytynee tulla katsomaan teitä uudelleen Tammerfesteille :)

    VastaaPoista