keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

19.03.2014 HELSINKI, Haaga–Helian AMK (NRJ Live)

Aki Tykki:

Erikoishommia! Ei tiietty oikein mitä odottaa kun kyseessä oli tämmönen yksityistilaisuus, johon saattoi voittaa lippuja jonkun NRJ:n systeemin kautta. Ei siis tiedetty etukäteen että onko siellä edes kettään ja mimmonen lava siellä on ja silleesti.

Ihan normilava oli ja väkeäkin ihan perkeleesti! Hyvähyvä! 

Keikka oli sikäli erikoinen että meillä oli ohjeena soittaa ensin kaksi biisiä pelkästään yleisölle, sitten neljä biisiä suorana radioon ja sen jälkeen jatkaa keikkaa niin kauan kuin huvittaa. Setti piti siis rakentaa hivenen omituisesti, että radioon saatiin ne laulut jotka haluttiin.

Kahden biisin jälkeen oltiin pahasti etuajassa (kun ei ne kestäny yhteensä lähimain kymmentä minuuttia) joten NRJ:n aamushow-juontajat Renne Korppila ja Tero Salenius joutuivat höpöttelemään sekavia yleisölle useamman minuutin ajan. Ja myö pojotettiin siinä lavalla ku mitkäkkii urpot!

No mutta. Siitä etiäpäin keikka muuttuikin sitten vähän normaalimmaksi ja meillä oli loppujen lopuksi oikein mukavaa! Noi suorat radiolähetykset on vähän ahistavia soittaa kun pitäisi toisaalta keskittyä viihdyttämään paikalle tulleita ihmisiä ja toisaalta vähän skarppailla sen musisoinnin kanssa ettei radioon pääsisi liikaa sekoilua. Jännittäviä tilanteita. 

Jotenkuten taidettiin selvitä, en ole tosin uskaltanut kuunnella biisejä vielä mistään. Enkä ehkä uskallakaan, turha sotkea hyviä muistoja totuudella!

Keikan jälkeen nautittiin vähän yltäkylläisestä bäkkäritarjoilusta, joka tällä kertaa painottui gourmet–ruokiin. Siinä on monia hyviä puolia että pääsee keikalle paikkaan jossa koulutetaan mm. kokkeja! Nam!

Keikan jälkeen lähettiin melko nopsaan koteihimme. Ei jaksettu ees juopotella. Hyvä!


Soitettu setti:

Rakkaus
Hirsipuu
Pimeäntaite
Luonasi on linnani
Pelastaja
Kaunis ihminen
Puhu äänellä jonka kuulen
Sinä & hän
Ahmat tulevat
Ihmisenpyörä
Che Guevara
---
Pois Kalliosta


Che Guevara –poseerausta. (Kuva: Santeri)

Takahuonetarjoilua! Nammm!

Soundcheckiä. (Kuva: @nrjfi/Instagram)

Bongatut elefanttimarssit: 4/6
Kilometrilaskuri: 1352

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti