lauantai 22. maaliskuuta 2014

22.03.2014 JÄMSÄ, Himos Areena

Aki Tykki:

Kylläpähän näytti autiolta hiihtokeskus kun paikalle saavuttiin. Ei näyttänyt oikein luntakaan olevan missään paitsi laskettelurinteissä, eikä sielläkään oikein laskijoita liikkunut. Eli perusjännitys päälle. "Ei tänne tuu saatana kettään!"

Hitusen helpotti olo kun kuultiin että 300 lippua oli jo myyty ennakkoon. Vaikka siihen Himos Areenan saliin mahtuu varmaan 1200 henkee, niin muutama satakin on jo ihan semmonen määrä ettei kauheesti nolota.

Välihuomiona mainittakoon että suosikki–pmva*:ni on kyllä toi, miten areenojen nimet kirjotetaan. Että on Hartwall Areena, Joensuu Areena ja Himos Areena. Minkä ihmeen takia niitä ei voida kirjottaa niin kuin arkijärjellä luulisi, eli Hartwall–areena, Joensuu–areena ja Himos–areena?! Oisko ne muka jotenkin vähemmän juhlavia tuolleesti? Arg.

Majoituttiin mukavaan mökkiin, jonka ainoana miinuspuolena mainittakoon nollatason äänieristys. Makoilin yläkerran huoneessa tuntikausia unta etsien, vaan siitä ei tullut mitään. Kun joku alakerrassa kuiskasi jotain, pieraisi tai käytti ulko–ovea, ääni kuului kuin samasta huoneesta.

Vaan siinä nyt ei ole mitään ihmeellistä, että rundiolosuhteissa ei saa nukutuksi. "Näillä mennään", ja muita latteuksia.

Bäkkärille siirryttiin joskus normiaikoihin ja nautittiin hitusen punaviiniä. Hyvvää oli. Portieeri kävi jossain vaiheessa kertomassa että varmaan reilu 600 henkeä on jo salissa ja myö oltiin että jee. Ja saattoi sinne vähän lisääkin vielä tulla.

Ja keikka menikin oikein hienosti! Seitsemän laulua Elefantti–albumilta ujutettiin mukaan ja ihan hienosti jaksoivat taas ihmiset kuunnella. (Näissä hiihtokeskuksissa pittää joskus painottaa hittiralleja vähä enämpi kuin toistaiseksi tuntemattomampia suuruuksia.)

Keikan jälkeen sitten jotenki lähti hommat vähän lapasesta. Tekniikkaryhmäkin innostui oikein juhlimaan! Eritoten miksaaja Kulju. Aamuun asti siinä taisi mennä, kukaan ei ihan tarkkaan tiedä totuutta.

Juopunut Kulju on hauskinta mahdollista viihdettä. Mutta ei siitä sen enempää. Pidämme hänet omana etuoikeutenamme.

Joskus kai kahentoista maissa lähettiin takas Isolle Kirkolle ja kuunneltiin matkan aikana klassikkolauluja muunmuassa Neon 2:n, Skid Row'n ja Level 42:n tuotannosta. Ja miksipä ei oltaisi kuunneltu?

Kulju–parka joutui odottelemaan junaa jollain tyhjällä asemalla kuulemma puolitoista tuntia. Melko paha rasti krapulaiselle. Jaksuhalit näin jälkikäteen.

Hiton hyviä keikkoja oli putkessa tässä! Nastaa, kliffaa ja silleesti!


Soitettu setti:

01 rakkaus on sotku
02 pimeäntaite
03 olette kauniita
04 tavikset
05 loistava tulevaisuus
06 elefantti
07 rakkaus
08 hirsipuu
09 sinä & hän
10 luonasi on linnani
11 kaunis ihminen
12 puhu äänellä jonka kuulen
13 ahmat tulevat
14 pelastaja
15 pois kalliosta
---
16 ihmisenpyörä
17 che guevara
18 unelmia ja toimistohommia


Hiihtokeskuksen kevät.

Meijän komia keikkajuliste!

Kalansilmä–Santerin näkövinkkelistä. 
Ja lopputulos noin klo 12:00 kun pitäis olla jo konserttimatka–ajoneuvossa.


* pmva = pienimpiä mahdollisia vitutuksen aiheita (Pokeritieto.fi:n foorumin klassikkoketjusta arkikäyttöön tarttunut termi.)


Bongatut elefanttimarssit: 7/9
Kilometrilaskuri: 2351

2 kommenttia:

  1. Himos on ollut liki koko talven surkeaa katseltavaa, mutta ei se mitään kun en mikään skimbaajahirmu ole niin tyydyn vain siellä siivoomaan ja "tsiigaa" arvon artistit jotka lämmittää niin mieltä, kuin punppua <3.
    Toivottavasti käynnistä jäi niinkin hyvä Maku Kielenpieleen Että Jatkossa Mukava Tulla takaisin? Itse taisin juoda kohtuu tuuheita juomia, sillä promillet huuteli ihan yhtä katossa kuin keikasta saatu oivallinen euforia. Se tosin sai pienen kolauksen kun nimmaria sitten saanutkaan haalituksi. Seuraavaa kertaa odotellen ja turvallista marssia toivotellen! :) - Luna

    VastaaPoista
  2. Kyllä Himos Areenalle on aina kiva tulla keikkaloimaan! Iso lava ja hyvä sali houkuttaa aina!

    VastaaPoista