perjantai 4. huhtikuuta 2014

04.04.2014 LEVI, Hullu Poro Areena

Aki Tykki:

Neljäs ja viimeinen veto lappilaisessa hiihtokeskuksessa tällä pätkällä. Orkesteri yllättävän hyvävointinen! On juhlittu, mutta homma on pysyny laskettelukintaassa hienosti. Hyvä, näin tämän pitäisi mennäkin.

Soundcheckiä ei tällä kertaa tehty, ensimmäisen kerran jäi väliin Elefanttimarssilla. Jotenkin nukkuminen (tai nukkumisen yrittäminen) tuntui tällä kertaa tärkeämmältä. Vastahan tuolla soitettiin ja hyvältä kuulosti, samoilla säädöillä vain ja votsie!

Ennen keikkaa meitä kävi viihdyttämässä osittain vanhoista ystävistämme koostuva seurue, joka oli juhlimassa erään edustajansa syntymäpäiväjuhlia. Tarjosimme heille oikein vodkasnapsit juhlan kunniaksi. Aika railakas oli meininkinsä, melkein viikon olivat jo Levillä lepattaneet.

En tiedä pystyisinkö itse moiseen. Respect!

Keikkahan olikin sitten aikalailla juhlaa. Väkeä oli paikalla ihan helevetisti, niin kuin tietty perjantaina Hullu Poro Areenalla kuuluukin olla. Paljon yleisössä oli taas kansalaisia, jotka eivät koskaan aiemmin keikallamme käyneet (tai kuunnelleet levyjä), mutta sehän oli vain positiivista. Toivottavasti saimme taas edes muutamalle uudelle yksilölle hyvää mieltä luoduksi. Kauheen tohkeissamme me ainakin yritettiin!

Hittisetillä ajeltiin taas. Turha taiteilla, sano!

Keikan jälkeen bäkkärille tuotiin vielä enemmän ruokaa kuin tiistain keikalla. Huh helevetti mikä mättö. Miulla ei ollut edes nälkä mut niinpä vaan siitä jotenkin livahti kolme tommosta grillimakkaraa (dippinä mm. majoneesia yrk nam) ja vadillinen ranskalaisia ja mitälie. 

Neroja ovat siellä Areenalla. Ei jää popparit hillumaan bäkkärijuhliin kun ne syötetään keikan jälkeen tajuttomiksi! Niin kävi nytkin, pian keikan + ähkytyksen jälkeen luikittiin majotukseen.

Vielä kerran täytyy kiittää eritoten Hullu Poro Areenan ja Hotelli Luostotunturin henkilökuntia! (Eikä siellä Ylläkselläkään kukaan mitään vittuillut!) Mukavaa käydä poppia soittamassa kun työntekijätkään eivät yritä osoittaa että orkesteri on heille lähinnä riesa! (Vaikka varmaan välillä ollaankin.)



Soitettu setti:

01 rakkaus on sotku
02 hirsipuu
03 olette kauniita
04 pimeäntaite
05 loistava tulevaisuus
06 rakkaus
07 sinä & hän
08 tavikset
09 puhu äänellä jonka kuulen
10 hiljaa niin kuin kuolleet
11 ahmat tulevat
12 ihmisenpyörä
13 pelastaja
---
14 pois kalliosta
15 che guevara
16 unelmia ja toimistohommia




Che–kamera in action. (Kuva: Santeri)


Komiaa soittaa kun on noin monta kansalaista paikalla! (Kuva: Santeri) 


Ja ne mätöt. Voi yhen kerran.



Bongatut elefanttimarssit: 12/14
Kilometrilaskuri: 3724

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti